thema:

Ons Ons

ons ons posterkaart
 
 
Op maandag 7 april wordt Ons Ons, een monodrama dat onlangs verscheen in de Terraspublicatie LaLaLa van Melle Hammer exclusief in restaurant STAAL uitgevoerd. Maaltijd + nagerecht + voorstelling + een glas wijn = 27,50 euro. 18 u deur open… 18.30 – 20.00 u eten… 20.30 u voorstelling… nazit tot 22 u. Reserveer door te bellen met 0655740685 of een bericht te sturen naar info@staalcatering.com.

STAAL, Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem.

Ons Ons toont een getormenteerde auteur die in de beslotenheid van zijn kamer zijn ideale lezeres verzint. Hardop fantaserend schrijft hij haar steeds dichter naar zich toe. Zijn eenzaamheid wordt haar eenzaamheid, zijn verlangen naar haar wordt haar verlangen naar hem. Elkaar in de werkelijke wereld, buiten de tekst om, te ontmoeten wordt gaandeweg hun beider grootste wens. Dat kan ook niet anders want hij heeft haar zelf gemaakt. ‘Ik beheers de details!’ zegt hij. ‘Ik probeer je naar mij toe te denken,’ antwoordt zij…

tekst: Melle Hammer
spel: Chris Junge
regie: Erik Koningsberger

Over de auteur:

Melle Hammer (1956) Is grafisch ontwerper in de breedste zin van het woord. Zijn werk beweegt zich tussen kunst, design en reclame. Typografie, toneelbeelden voor opera, meubels en industriële producten zoals een prijswinnende vouwkoffer, (vouwkoffer.nl). Ook als schrijver en boeksamensteller doet hij vooral wat nodig is en laat wat hij niet kan.