Agenda | Ehud Neuhaus, augustus 23, 2011

Terras op Manuscripta

Manuscripta logoZondag 4 september

Tijd: 11.00 tot 18.00

(NB maandag alleen voor boekenvak, tijd: 9.30-17.00)

Locatie: Westergasterrein, Amsterdam

 

Op Manuscripta, het jaarlijkse evenement ter feestelijke inluiding van het boekenseizoen, wordt dit jaar expliciet aandacht besteed aan literaire tijdschriften. Maak niet alleen kennis met Terras maar ook met Armada, De Gids, De Parelduiker, De Revisor, Hollands Maandblad, KortVerhaal, Parmentier, en Tirade in de stand van de Verening Literaire Tijdschriften.

 

Verschillende tijdschriften, waaronder Terras, verzorgen op maandag tussen 11.45 en 12.30 een korte voordracht waarbij zij terugblikken op hun jongste nummer of een voorproefje geven van wat op de rol ligt om te verschijnen in het komende nummer.

 

De poëzieprogrammering op zondag geeft ruimte aan Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz en Menno Wigman. Zij worden ondervraagd door Arie Boomsma. Ook F. Starik, Dennis Gaens en indie-hiphopper Macronizm maken hun opwachting die dag.

 

Op het driedaagse boekenfestival Manuscripta presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers de nieuwe titels van het komende seizoen. Je kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

 

Meer informatie over Manuscripta, de programmering en overige activiteiten zie www.manuscripta.nl